Poliția locală iar a amendat pe cine nu trebuie

0

Poliția Locală a fost în Speranța, a văzut multe gunoaie și s-a gândit să amendeze niște amărâți de pe acolo, deși se știe că mulți dintre ei nici nu plătesc aceste amenzi vreodată. Poliția Locală a mers, a făcut norma de amenzi, câteva poze, un comunicat de presă și gata. (mai multe detalii click aici)

Într-un oraș normal la cap, prima oară trebuiau întrebați cei care se ocupă de asistații social de acolo de ce nu i-au scos 30 minute la ”muncă patriotică” să facă ordine în zonă.

În al doilea rând, cartierul Speranța este un cartier unde stau foarte mulți asistați sociali. Acești asistați social ar trebui organizați de cineva în sensul muncii în folosul comunității să facă curat măcar în cartierul în care stau. Nu vor sa facă, pierd ajutorul social.

Primăria nu ar trebui să plătească niciun leu pentru întreținerea zonelor unde locuiesc asistați sociali. Asistații social care sunt buni de muncă ar trebui să asigure ei curățenia perimetrului învecinat locuinței primite pe banii oamenilor care plătesc taxe și impozite și merg la munca zi de zi.

Deci, Poliția Locală a dat amenzi care nu se vor plăti, a făcut poze, a trimis comunicat, noi am publicat comunicatul și apoi pe banii pietrenilor s-a făcut curat, în timp ce unii asistații social dormeau după o noapte de manele și chef. Bună treabă…

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate