Poliția Locală „educă” posesorii de căței din Piatra-Neamț

0

Primăria Piatra-Neamț a făcut noi reguli pentru posesorii de căței din Piatra-Neamț. La cum arată aceste reguli ele par a fi mai mult contra decât pentru stăpânii animalelor de companie (mai multe – click aici).

Noul regulament aprobat de consiliul local a devenit lege locală așa că polițiștii locali (că le place sau nu, irelevant) trebuie să îl aplice. Desigur că cei de la Poliția Locală nu pun în aplicare chiar tot ce spune primăria (și aici ne referim la amenzi) însă nu au încotro și trebuie să oprească posesorii de câini pentru a-i „educa” în spiritul noului regulament și a le da avertismente, majoritatea verbale.

Am stat de vorbă cu câțiva polițiști locali care au spus că regulile inventate de primărie pentru posesorii de animale sunt aberante dar ei sunt obligați să le aplice. Așadar, dacă vă opresc agenții Poliției Locale când plimbați cățelul nu vă supărați pe ei, sunt obligați să o facă. Ei știu că nu există „locuri special amenajate” cum scrie în regulament dar … ghinion. Așa scrie în regulament.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate