Politia Comunitara a deschis sezonul de vanatoare la etnobotanisti

2

In Piatra Neamt s-a deschis sezonul de vanatoare la etnobotanisti. Cetatenii orasului sunt invitati sa participe la vanatoare. Nu exista nicio regula, vanatul este din belsug si autoritatile locale haituiesc etnobotanisti, noi trebuie doar sa-i primim cu bratele deschise. Urmatoarea miscare a vanzatorilor de etnobotanice va fi sa isi faca reclama prin buline lipite prin scari si prin fluturasi pusi in posta. Va sugeram ca in cazul in care intalniti persoane care promoveaza astfel de droguri sa le tratati cum se cuvine si in niciun caz sa nu-i dati cu capul de usa de la scara blocului sau sa nu le strangeti mana in cutia postala. De altfel va sugeram sa nu cumva sa dati suturi in fund sau sa rupeti picioarele celor pe care o sa-i vedeti lipind reclame la etnobotanice.
Eu ma declar antisocial in aceasta privinta si sper din tot sufletul sa nu intalnesc un asemenea promotor pe la mine pe la bloc deoarece va trebui sa dau multe declaratii la politie prin care sa motivez spitalizarea individului.
Felicitari Politiei Comunitare pentru initiativa pe care speram sa o aplice cu maximul de exces de zel posibil si amintim pentru restul autoritatilor ca se pot face controale legale dar ferme pentru a descuraja firmele care vand etnobotanice in Piatra Neamt. Incepand de la simpla lipsa a stingatorului, trecand pe la lipsa sistemului de alarma la firma si pana la actele care nu au cum sa fie 100% in regula se poate explica acestor indivizi ca desi legea le permite, societatea este contra lor.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. cetatean spune

    De ce nu cer si sprijinul Politiei Municipiului Neamt ??
    Asa activitate mai spun si eu, nu sa trimita prin piata centrala si dupa cum spun comercianti astept sa li se de-a cite ceva la pachet…

  2. codrin spune

    care 12 persoane bre` ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate