Policlinica Piatra-Neamț, anunț de ULTIMA ORĂ pentru pacienți: tratamente GRATUITE

1

Începând de mâine 26 ianuarie a.c. în incinta Ambulatoriului Integrat de Specialitate (în spațiul unde a fost și Centrul de Vaccinare), Conform Ordinului 434/2021 cu modificările ulterioare se înființează CENTRUL de EVALUARE pentru persoanele infectate cu coronavirus în intervalul orar 8-16.
Acestea, indiferent dacă sunt asigurate sau nu, vor fi tratate gratuit astfel încât să nu se mai producă supraaglomerarea secțiilor de spital.
Pacienții diagnosticați cu COVID-19 trebuie să ajungă în ziua în care au primit rezultatul într-un centru de evaluare pentru a primi tratamentul adecvat formei de boală cât mai repede. Astfel, pot fi prevenite cazurile severe.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. AG spune

    Superb. Bine ca acum pot fi tratati si aia care nu muncesc si nu contribuie cu nimic, iar eu cand am fost la consult m a trimis sa mi cumpar pana si testul din banii mei, nu mai vorbim de tratament, in conditiile in care sunt asigurat si dau lunar foarte mult. Extraordinar, tara capetelor de guma.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate