Poftiți repejor la penitenciar! Doi nemțeni vor răspunde pentru faptele lor pentru că unde-i lege, nu-i tocmeală

0

La data de 26 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au depistat, pe strada Vasile Alecsandri, din localitatea Cordun, un bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Roman, la o pedeapsă privativă de libertate de un an și patru luni de închisoare,  pentru săvârșirea pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

 Cel în cauză, a fost condus de polițiști la Penitenciarul Bacău.

***

La data de 26 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au depistat în localitatea Ștefan cel Mare, un bărbat de 40 de ani, din Girov, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț, la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și cinci luni de închisoare,  pentru săvârșirea pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

 Cel în cauză, a fost condus de polițiști la Penitenciarul Bacău.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate