Podul de la Girov mai are o strigare …

6

pod-girov

Ca multe alte poduri și viaducte din Neamț, și podul de la Girov mai are o strigare și gata. La cum arată o zgâlțâitură sau o viitură îi sunt fatale.
Dar ce contează treaba asta, sunt alte priorități mult mai electorale și mai cu parandarăt în acest județ …Doamne ferește de un cutremur mic la Neamț că în 30 de secunde vom avea blocate toate căile de comunicare rutieră …

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. anonimarogant spune

  o fisura si gata hai sa ne panicam ! :)) rosturile respecive trebuie sa fie acolo cu un scop, adevarul este ca armatura respectiva trebuie acoperita. Mai tine 100 de ani podul stai linistit.

  1. legio spune

   Arogantule, vezi ca si iubitul tau Pontache cand a fost chemat sa prezinte bugetul ,tot asa gandea ,ne descurcam noi ,merge si asa. Daca podul de la Vaduri si cel de la Bicaz mai tin 100 de ani ,dece mama dracului este interzis transportul greu , mai desteptule arogant ? Daca se intampla o nenorocire o sa auzim expresia comunista ,,s-a gresit tovarasi ” adica cine fiind, s-a gresit, raspunde cumva ,,s-a gresit”? Rosturile nu au rostul lor ,la ce vrei sa te referi sant rolele de dilatare ,nu rosturile care crezi tu ca sant ptr dilatare .

 2. feraru marcel spune

  Sa mai aducem aminte ca podurile, viaductele, sunt considerate lucrari de arta ? Poate ca politicienii nostri, vor sa le ia acasa si sa le expuna in curtea vilei, pe care cu munca si sudoare si-au construit-o ! Asa ca le lasa sa se darame, putin, cate putin, ca sa fie siguri ca le pot lua gratis. Prostimea, n-are decat s-o ia la talpa, ca pe vremea lui Cuza.

 3. legio spune

  De peste 40 de ani, nu s-a turnat covor asfaltic pe ruta P N-Bicaz- limita judet spre Lacul Rosu. si nici pe traseul Bicaz-Poiana Teiului de la darea in folosinta ,aceste trasee destul de circulate au fost numai peticite sau in limbajul drumarilor sau pus placinte pe drum. Situatia podurilor este dezastruoasa ,transportul greu spre vestul tarii este dirijat pe la Petru Voda si prin Bacau -Onesti. Pe la Petru Voda se va circula dar nu mult timp , deoarece viaductul de la Poiana Largului este intr-o stare foarte proasta (carpit cu bucati de tabla de 20 mm. Nu stiu ce au de gand autoritatile de Bucuresti cuMoldova si implicit jud Neamt, asteapta sa fie intrerupte legaturile de transport si izolarea totala a Moldovei? ce parere are tov Iacoban ( el are ocupatia de a urmarii alegerile C L) decat situatia economica a judetului.

 4. vio spune

  Chiar sambata am trecut pe el,dispartiturile dintre plansee s-am marit inmediat dupa ce s-a asfaltat anul trecut,chiar au mai plombat odata aceste crapaturi.Asa ca domnule Robert rugatii pe cei de la C.J.sa asfalteze portiunea de drum dintre Margineni si Faurei ca in caz de cutremur sa avem pe unde sa mergem spre Roman.

  1. feraru marcel spune

   INmediat dupa cutremnur vine cu eliciopterele sa va salveze !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate