Poate dacă vezi acest video, STAI ÎN CASĂ! Declarația tulburătoare a unui pacient cu COVID-19

7

Un reportaj realizat în Italia, transmis pe postul LA7 și subtitrat în română pe pagina Studio Arad, a adunat 1,5 milioane de vizualizări în 24 de ore.

Reportajul prezintă situația critică din sistemul sanitar din Italia, drama medicilor, drama pacienților. Un bărbat internat în spital oferă o declarație tulburătoare. Medicilor le dau lacrimile, văzând suferința pacienților.

După ce vezi acest film… te gândești la tine, la cei dragi, chiar și la oamenii pe care nu-i cunoști. Devii mai responsabil. Sperăm că va convinge cât mai mulți români să nu mai iasă din case decât dacă este absolut necesar.

Imaginile pot avea un impact emoțional, dar e important să le vadă cât mai multe persoane.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
 1. liviu spune

  romanii sa se pregateasca……inca nu stiu ce li se pregateste…

 2. Dordea Carmen spune

  Oameni buni, ce s-a intamplat in China, Italia se va intampla treptat in toate tarile di lume… doar am inceput sa simtim gradual. TRIST este ca nu invatam si nu luam exemplu in timp util din erorile,, startului”. Mai comentam ca sunt batrani sau nu, unde sunt spitalele mai bune… chiar si tineri cu afectiuni pulmonare au murit, iar,, tinerii si copiii”imbolnavesc persoanele dragi noua care da, sunt varstice dar v-au crescut si ati ajuns adulti.Oricat de bune sunt spitalele vor lipsi locuri si personal caci vor fi multi de tratat. Acum comentam, in doua saptamani sau trei tacem!

 3. elena spune

  Avem un criminal in serie umbland liber pe strazi, invizibil si nemilos…pe cine prinde, nu-l iarta pana ce il baga in intubator…restul depinde de cate zile ai de la Dzeu: DAR DACA MORI ,nici rudele nu-si pot lua ramas bun de la tine, ca te baga direct in incinerator…In caz de nu stiati…..

 4. dani spune

  eu pot sa spun ca cei msi buni medici sunt in romania ca dovada 8 pereoane infectate cu acest virus 8 vind3cate dupa cateva zile.spitalul victor babes urmarit clipul stirile tv timisoara declaratia lui nicolae robu.

 5. Antim spune

  Cred ca italienii sunt victimele perfecte pentru ca au o populatie imbatranita dupa sute de ani de pidosnicie care acum isi arata rezultatele. Coronavirusul a fost fatal pentru cei batrani si cu alte afectiuni, nu au murit copii si nici tineri in general, pensionarii sunt ”publicul tinta”.

  1. Sabina spune

   Ai dreptate!

  2. Tibi spune

   Populație îmbătrânită ??? Mai îmbătrânită ca a României ??? Speranță de viață mai ridicat ar suna mai corect

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate