PNL v-a mințit prin intermediul ziarpiatraneamt.ro

4

După cum știe toată lumea, la alegerile viceprimarilor municipiului Piatra-Neamț și ale vicepreședinților de Consiliu Județean PSD a făcut ce a vrut, s-au arătat voturile, s-au schimbat replici și în final nu s-a întâmplat nimic. Ca urmare a arătării voturilor, cei de la PNL au ieșit în conferință de presă și ne-au chemat pe noi, cei de la ziare și televiziuni, ca prin intermediul nostru să își transmită nemulțumirile, mesajul de revoltă și acuzațiile la adresa PSD. Noi am mers, am filmat și v-am informat că PNL va depune plângeri care mai de care mai penale la DNA, DIICOT etc..
Ei bine, PNL v-a mințit prin intermediul ziarpiatraneamt.ro. În afară de o petiție care nu va avea niciun rezultat si niște reclamații la prefectură, PNL nu a făcut nicio plângere penală nicăieri.
Cu astfel de gesturi, PNL-iștii forțează din ce în ce mai mult penibilul pentru că nu poți să ieși și să arunci cu acuzații penale fără să ți le asumi și într-o plângere penală, iar dacă ai dreptate, vinovații să plătească și, dacă ai vorbit doar ca să te afli în treabă, atunci să plătești tu pentru denunțul calomnios.

I.R.

arsene

cuc
4 Comentarii
 1. Stefan spune

  Am spus asta de cand ati publicat prima stire pe tema asta!PNL nu vrea decat o impartire „echitabila” a ciolanului!Orasul si judetul sunt in mainile unei gasti cu apucaturi mafiote cu ramificatii in toate institutiile!

 2. Popescu Vasile spune

  Spune multe omul, la supărare.

 3. Privitor spune

  Liberalii si candidatul acestora la primarie au fost niste favorizati ai sorti la acest ziar, asa ca, maestre, trebuie si asumati.

 4. anonim spune

  Suntem obisnuiti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate