”PNL- un partid în criză evidentă de IDENTITATE!”

4

emilia-arcanConstat cu stupoare ca dintr-un considerent strict electoral, PNL (acelasi PDL” revopsit” ) isi continua Campania de dezinformare a locuitorilor din judetul Neamt.

Disperarea propagandistica a PNL este cauzata de falimentul tot mai evident al politicilor publice initiate de acesta, precum si a ineficientei PNL de a se impune pe scena politica din Romania.

PNL este astazi o “fantoma” a trecutului sau istoric, iar strategiile ineficiente de propagare in spatiul public sunt completate cu atacuri la persoana, penibile si sterile care decredibilizeaza dreapta romaneasca.

Asumarea fara niciun merit a contributiei unor liberali controversati si pseudo-anonimi (exemplul lui George Lazar – fost Prefect de Neamt, mandatat sa reprezinte in judetul Neamt interesele guvernului USL, condus de Victor Ponta, la realizarea unor obiective de interes judetean) dovedeste o incercare de manipulare a electoratului, cu scopul evident de a se atinge o vizibilitate politica a actualilor “strategi” liberali.

Aceasta trebuie obtinuta cu orice pret, inclusiv cu denaturarea adevarului, minciuna avand “picioare scurte”, dar eficienta maxima!

Credibilitatea politica a domnului George Lazar este vadit diminuata de faptul ca, acesta uita sa precizeze ca modernizarea sectoarelor de drum National pe tronsonul DN 15 (Piatra Neamt – Roman) a fost posibila si datorita demersurilor legale facute de parlamentari ai PSD (deputatul Ioan Munteanu si deputatul Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt) si a beneficiat de sprijinul reprezentantilor PSD din administratia judeteana.

Institutia Presedintelui CJ Neamt este condusa (dupa cum domnul George Lazar stie prea bine) de domnul Constantin Iacoban, lider al UNPR, partener onest si credibil de guvernare al PSD.

De asemenea, fara aportul consilierilor judeteni PSD si UNPR, precum si al vicepresedintilor PSD ai CJ Neamt , concretizarea obtinerii finantarii lucrarilor ar fi fost imposibila!

Cu regret trebuie sa punctez faptul ca, George Lazar incearca sa-si “transfere” capital electoral, atacand nepermis, injust si extrem de dur PSD, desi a ocupat o demnitate publica intr-un guvern condus de PSD si (privind in istorie) domnia sa nu a fost niciodata atat de “vocal” in interiorul USL (structura politica care l-a propulsat in functie si a carei elemente sunt criticate acum cu nonsalanta).

Femeile Social Democrate au insa, caracter.

Sunt mandatata de vointa a 15.000 de militante PSD din judet, sa consider atacurile nefondate ale PNL, ca fiind rezultatul unei demagogii politice ieftine, “greu digerabile” pentru un electorat care este bine informat, si care nu poate fi manipulat atat de usor, asa cum cred “autointitulatii” lideri ai PNL Neamt.

Cireasa de pe “tortul disperarii” a fost pusa de prestatia lamentabila a proaspatului “liberal” Dan Laurentiu Leoreanu, primarul Mun. Roman, care, din dorinta de a-si pastra influenta in cercurile de putere pe care le conduce, a reusit “performanta” de a prezenta in fata unei instante de judecata , o lectie “originala “ de administratie publica locala, care nu are niciun corespondent in realitatea de fapt!

Profit de aceasta ocazie sa reamintesc nemtenilor ca PNL = PDL si ca liberalii domnului Cozmanciuc, se adreseaza unui electorat caruia guvernarea PSD le-a marit salariile si pensile, electorat care nu va uita niciodata ca PDL-ul de ieri ( PNL-ul de azi ) este partidul care a macelarit veniturile romanilor, directionand banii publici spre segmente “obscure” de coruptie institutionala.

PSD si partenerii sai de guvernare din UNPR nu vor accepta niciodata promovarea minciunii, calomniei si manipularea fara nicio rezerva a nemtenilor , de catre PNL- un partid in criza evidenta de “IDENTITATE”!

Emilia Arcan
Vicepresedinte a OFSD Romania,
Presedinte a OFSD Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Stefan spune

  Nu cred că doamna în cauză a scris materialul cu mânuța ei.Oricum, nu are nicio importanță .Într-adevăr, e curios de ce îl bagă în seamă pe anonimul Lazăr , mai ales că acest personaj nici măcar nu e foarte agreat de PNL…

 2. ioana spune

  Foarte la obiect comunicatul doamnei Arcan si plin de adevaruri pe care PNL nu le recunoaste! Cum ar putea vechiul PDL sa-si aduca aminte de toate relele facute de ei si, in acelasi timp, sa fie cinstiti cu ei insisi si sa recunoasca si cele bune facute de guvernul PSD?

 3. SELIM spune

  Aoleu !!!!Cine vorbeste !!!!!!!!!!!!!!!!! Sa va reamintesc despre un vechi proverb romanesc…..?

 4. Vasile Gheorghe spune

  Valoros comentariu!Combate bine,argumentat si are perspective reale d-na leader!Doar ca își pune mintea cu un neica nimeni si asta ridica întrebarea :are mai mare valoare sau mai mică decit subiectul abordat?.Oricum ne place doamna.Sa o vedem cit mai curind la…București.Succes!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate