PNL s-a sucit și spune că Spitalul de la Lețcani e bun

1

Consiliul Județean Iași condus de PNL a aprobat ca spitalul de la Lețcani, la care și județul Neamț a participat cu milioane de euro, să fie dat gratuit celor de la Ministerul de Interne, în speță ISU.

Până acum se spunea că sunt probleme cu acest spital, sunt probleme cu achizițiile, sunt probleme cu calitatea aparaturii și așa mai departe. Acum, brusc, liberalii de la Consiliul Județean Iași donează acest spital modular celor de la ISU, dar, curios, nu donează un spital modular cu probleme, ci, ce să vezi, în acte spitalul de la Lețcani este perfect funcțional și aparatura este în regulă.

Motivația PNL pentru donarea acestui spital este faptul că nu mai este necesar, deoarece spitalele din Iași fac față pandemiei, iar campania de vaccinare merge bine.

Este fenomenal cum au dispărut deodată toate problemele și cum declară președintele PNL al CJ Iași că acest spital modular va putea fi pus în funcțiune de cei de la ISU în câteva zile dacă va fi nevoie. Păi cum adică: până acum nu se putea deschide și dacă îl donează unui minister condus de PNL va putea fi pus în funcțiune în câteva zile când va fi nevoie?

În principiu, e foarte bine că se dă spitalul celor de la ISU, căci de când au ajuns la butoane liberalii numai bețe în roate au băgat acestui spital. Acum dacă va fi la ISU și administrat de ministerul PNL, va funcționa cu siguranță și asta va fi spre binele bolnavilor.

Puteți vedea (click aici) ședința de Consiliu Județean Iași de azi să vedeți cu ochii dumneavoastră cum liberalii și-au schimbat discursul despre spitalul de la Lețcani care dintr-un dezastru ce nu funcționează este acum un spital funcțional care poate deveni operabil în 1-2 zile după ce va fi dat la ISU. Să vedeți cu ochii dumneavoastră cum până acum cei de la asociația care achiziționase spitalul erau niște bandiți care erau anchetați de DNA și acum sunt partenerii de încredere și sunt lăudați că sunt de acord să se dea moca spitalul la ISU. Să vedeți cu ochii dumneavoastră cum au dispărut toate problemele spitalului de la Lețcani și cum liberalii de la Iași sunt foarte bucuroși că spitalul de la Lețcani nu mai poate fi văzut ca o realizare a PSD.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Florin spune

    Pai, asta pt ca banii pe care spitalul ii va atribui prin contracte de achizitii medicamente, servicii samd vor curge in buzunarele care trebe deci nu mai sunt probleme. Problema era daca baietii destepti nu incasau ei suprapret la medicamente, paza, salarii nesimtite pt sefi si manageri liberali samd.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate