PNL Neamț laudă PSD Târgu Neamț

0

E clar: Harpa trece la PNL” sau #USLlaNeamt sunt cele mai întâlnite reacții provocate în mediul online de o postare făcută recent de către președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Venit într-o vizită “de lucru” în Târgu-Neamț împreună cu prefectul George Lazăr- alesul Guvernului Orban în Neamț, Cozmanciuc laudă deschis “frumoasa comunitate” de sub Cetate și îndeosebi pe conducătorul urbei- Daniel Harpa- președinte PSD Târgu Neamț.

Azi am avut plăcerea să fiu invitat de domnul Primar Harpa la o întâlnire de lucru în frumoasa comunitate Târgu Neamț.
Apreciez echilibrul de care dă dovadă si sunt convins că va da dovada înțelepciune și pe viitor pentru ca cele mai bune decizii sa fie promovate la nivel de comunitate
”, scrie Mugur Cozmanciuc.

Sursa foto: facebook Mugur Cozmanciuc

Postarea continuă cu un apropo aruncat spre Ionel Arsene- președintele Consiliului Județean Neamț și liderul PSD Neamț, deseori numit “prietenul meu” de către primarul Harpa.
Spre deosebire de un alt om care plânge pe la colturi, domnul Harpa a dat dovadă de echilibru si o dorință de a afișa NORMALITATEA în judet”, își încheie postarea presedintele PNL Neamț.

Analizând cu rapiditate textul, nu putem decât să deducem fie o apropiere a primarului Harpa de PNL (variantă greu de digerat și puțin probabilă), fie o săgeată aruncată intenționat, pentru a provoca “mâncărime” între cei doi lideri PSD Neamț, Arsene de la județ și Harpa de la Târg.

Pentru a descifra misterul întâlnirii celor trei, l-am contactat telefonic pe primarul Daniel Harpa.
La solicitarea domnului prefect am mers astăzi împreună cu dumnealui pentru a-i prezenta măsurile luate în Târgu Neamț pe perioada stării de alertă, în special în zona pieței.

Îi mulțumesc pe această cale pentru interesul arătat orașului nostru! 

O vizită de lucru la care ne-a adus deasemenea recunoașterea eforturilor făcute de echipa PSD pentru oraș, din partea președintelui PNL Neamț.

Nu pot decât să apreciez fair play-ul“, ne-a declarat primarul Daniel Harpa, care este și președinte PSD Târgu-Neamț.

Nu știm încă dacă “fair play-ul” este apreciat și de ceilalți lideri/membri PSD/PNL…

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate