PNL la guvernare de 9 luni. În afara de a striga m**e PSD, nu au făcut nimic

4

PNL este la guvernare de 9 luni de zile și nu doar că nu au făcut nimic, dar mai și strigă toată ziua ”m**e PSD” de parcă PSD ar mai controla ceva în România.

Și la Neamț, PNL are un comportament absolut infantil. În afară de promisiunile electorale din fiecare campanie cu autostrăzi, locuri de muncă și alte avioane, nu au nimic concret de pus pe masă. De 9 luni de zile nu vede nimeni un cui bătut de liberali în Neamț. În continuu ne spun că vor să scape de Ionel Arsene, de parcă Arsene ar trimite banii de la Guvern la Neamț.

Au ajuns sărmanii liberali după 9 luni de guvernare în care au vorbit numai de PSD la fel de penibili ca maghiarii care tot vorbesc de Ținutul Secuiesc. Mai urmează să ne spună PNL Neamț că vor să fie județul Ținutul PNL și, gata, și-au găsit scopul în viață.

Înțelege toată lumea situația aceasta cu PNL contra PSD și „jos Arsene”, dar, pe lângă asta, în 9 luni de guvernare trebuie să și faci ceva. O poză cu o grădiniță, cu un drum asfaltat, cu 100 metri de ogor irigat, cu ceva, cu orice. Nu poți să vii după 9 luni de guvernare și să spui nemțenilor ce ai să faci în timp ce Arsene pe care îl arăți cu degetul le arată aproape zilnic ce a făcut deja.

I.R.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Cristina spune

  Cum nu au o fotografie cu ceva?
  Au tăiat pamblica când au renovat o toaletă la Școala”Elena Cuza”

 2. mickey999 spune

  Iaca si tu ce vorbe arunci!
  Da’ ce voiai sa strige? EMU??? P
  Pai Emu e o „pasere”!
  🙂

 3. Oleaca spune

  „Incompetența Guvernului Orban-PNL și faptul că nu au luat măsuri clare, ferme și la timp pentru sprijinirea mediului de afaceri românesc nu este o scuză plauzibilă pentru a tăia din veniturile cetățenilor români, fie că vorbim de copii sau de părinții și bunicii noștri..” PNL + PDL = Partide care au fuzionat si care au luat din
  veniturile populatiei.

 4. Vasile spune

  Articolul publicat nu este onest. Momentan Romania este condusă de parlamentul majoritar PSD . Ordonanțele și legile propuse de guvern sunt aprobate sau respinse cum vor PSD+foștii aliați.

  ADMIN: Cred că aveți o problemă cu matematica. Dacă PSD avea majoritate în Parlament nu putea fi dat jos guvernul PSD și pus unul PNL. Acest lucru a fost posibil prin definirea unei noi majorități PNL+USR.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate