PNL-iștii nemțeni dau din nou cu oiștea-n gard

1

După ce au anunțat cu surle și trâmbițe că vor face un sondaj de opinie ca să vadă cum stau ca partid și pe unde li se situează candidații, după ce a venit sondajul, nu mai vor să iasă public cu el. Chiar și în interiorul PNL cifrele se discută în secret cu preșul în cap ca nu cumva să ajungă în spațiul public, loc unde rezultatele au ajuns chiar din prima zi.liberal
Acum, deja rezultatele sondajului foarte ciudat al PNL sunt deja cunoscute de toți cei interesați iar când va ieși PNL-ul în conferință de presă să ne spună cifrele ar fi bine să ne anunțe și faptul că ziua are 24 de ore ca să ne prefacem cu toții că suntem mirați.
Problema care rămâne cu semn de întrebare este unde or fi făcut liberalii sondajul, că de  fiecare dată când s-a făcut câte un sondaj prin oraș cel puțin câțiva oameni povesteau că au fost întrebați. De data asta sondajul pare să se fi făcut telepatic.
Gafa principală făcută de PNL este că a ținut ascunse datele sondajului față de mulți din proprii membri de partid iar cei care le aflaseră de la discuțiile secrete făcute cu preșul în cap pe la partid au fost foarte bucuroși să afle că ce li se livra lor ca secret de partid apărea prin ziare și era cunoscut deja de jumătate de oraș.
Nu vom da rezultatele sondajului PNL ca să mai aibă un minim motiv să facă o conferință de presă, să anunțe cifrele, dar din ce am aflat noi pe surse, comparând cu ce știm, sondajul PNL nu va avea nicio legătură cu ce vom vedea la alegeri.
Jenant este că față de publicația noastră și mulți alții, cei de la PNL au susținut că nu au primit rezultatele cu toate că mai toată lumea le știa … puțin cam penibil, nu?

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Sergiu spune

    Nimic nou sub soare. Un sondaj facut pe genunchi, pentru ochii populatiei. Adevaratele sondaje nu se dau niciodata presei sau cunoscutilor. Alea se discuta cu presul in cap.
    Am vazut in Realitatea niste cifre si m-a busit rasul. Oamenilor astora le-ar trebui o portie de realitate ca sunt tare in afara.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate