PNL-iștii invită nemțenii la dialog dar nu stau de vorbă cu ei

3

Un mesaj frumos a fost dat acum câteva zile de o doamna PNL-istă, Mihaela Isciuc.  apel-pnl

”Eu si colegii mei ne dorim sa reusim sa stam de vorba cu cat mai multe persoane,sa le prezentam proiectele noastre,sa le explicam de ce ar trebui sa ne acorde increderea ca sa ii reprezentam in Parlament, in urmatorii 4 ani.Sa facem asta trecand dincolo de cuvinte mari,sa avem o discutie sincera,sa le ascultam cu adevarat problemele.Consider ca e foarte pnl-piatra-neamtimportant dialogul cu cei care ne aleg-Romania a avut succes atunci cand cetatenii si cei aflati la putere si-au pus energiile impreuna.”

Bucuros de ieșirea din hibernare a PNL-iștilor, care araspuns-isciucu simțit miros de campanie electorală, am făcut un exercițiu și ca un simplu cetățean ar încercat sa dau de doamna cu mesajul. Ei bine, ghinion, Număr de telefon fix nu am găsit, alte contacte telefonice nimic, peste tot formulare electronice de contact și atât. Am sunat la sediul PNL dar nu se prea știa nimic …

Am zis ca totuși dacă pentru PNL-iști ”e foarte important dialogul cu cei care ne aleg” … o fi vorba de un dialog modern în mediul online așa ca am pus o întrebare chiar la postarea cu pricina numai că nici după 48 de ore nu am primit nici un răspuns.

Nu prea înțelegem noi cum e cu această dorință de dialog a liberalilor, dar ei te invita la dialog și tu vorbești singur, căci nu te bagă nimeni în seamă.

Suntem ferm convinși că aceasta este doar o scăpare preelectorală făcută din exces de zel politic, dorință de afirmare sau sete de imagine și sperăm ca pe viitor doamna Isciuc și alți liberali să gândească de două ori înainte de a scrie pe facebook lucruri care nu prea au corespondent în realitate.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Mihai Radu spune

    ba mergem la vot da nu pt ei…

  2. Lock ForOther spune

    nici noi nu mergem la vot

  3. Vukovik spune

    Ei As ! E pe Sistemul , repetarea Momentului Penibil in care SEFA Dna ALINUTA suna pe la usile Oamenilor ,cetatenilor si primea EJECT de la Copii ! Asa ca sa Gandit Dna Isciuc WAS Is das ! sa Intoarca FAvoarea ! DA o intrebare i as Adresa Si Eu , L ati primit in partid pe Cetateanul Scripcariu I , Ori pe El Nu Sunteti Onorati sa l Reprezentati , IN Curand Vor Fi mai Multi de teapa LUI , Aveti VOi GRIJA sa aduceti la indeplinire .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate