PNL a cerut inlaturarea afisajului electoral sub sigla USL

2

PNL a cerut pe buna dreptate inlaturarea afisajului electoral sub sigla USL iar BEJ a admis plangerea dispunand inlaturarea afisajului. Ramane acum de vazut ce se va decide la BEC caci decizia BEJ a fost deja contestata.
In principu, cel putin la Neamt, brandul USL a fost capusat de UNPR care, la alegerile locale a jucat alaturi de PDL in celebra alianta APEL iar acum vine si se da fecioara intr-un brand politic construit de PSD – PNL si PC.
Daca nu ar fi aparut si UNPR-ul in ecuatie, se putea da treaba pe dupa cires si sa se spuna ca e tot USL fara PNL-ul care s-a retras, dar se mai pastreaza alianta. Cu ceva interventii juridice profesioniste, o mai scaldau ei, dar asa o sa le iasa acum UNPR-ul pe nas.
Este interesant ce se va intampla daca si decizia BEC va fi la fel, insa  totusi nu se va inlatura afisajul cu USL. Ce poate sa le faca ?
USL-BEJ-NEAMT

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. x spune

    In urma cu 3-4 ani multi ne-am opus in diferite moduri transformarii unei parti a parculetului din centru intr-o circiuma.Atunci am avut cistig de cauza,dar oamenii sunt perseverenti,au inceput cu montarea unor casute de lemn in care sa vindeau dulciuri si jucarii pentru copii,foarte repede au aparut si bauturile alcoolice si adevarate terase,iar acum se construieste la greu circiumi(mai multe nu una cum eara proiectat initial) si nimeni nu vede.Nici macar directia de sanatate nu vede(cum io fi autorizat?,daca sint autorizati) fara macar un wc public.Sint doua wc-uri:unul in spate la hotel care dupa ce a fost reabilitat si modernizat sta incuiat de citiva ani buni(linga el sa pus unul de plastic) si altul in pasaj,mare frumos,modern dar si acesta incuiat.Cind se termina totusui lucrarile la curtea domneasca si pasaj ca a trecut 1 ian 2014,parcarile subterane stau goale,la scarile rulante se spune ca nu mai sint motoare daca or fi fost vreodata,despre TT ca sa mai spunem,ciolaniada e in floare

  2. feraru marcel spune

    Da’ galetuse cu zahar si oloi putem pentru ca sa acceptam ? Si cizmulite da cauciuc pa care scrie acronimul ala odios, putem purta ? Da’ tricou alb si mazgalit cu markerul I love USL ? USL = Un Singur Liberal = Criiiiin !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate