PNL blochează deschiderea spitalului COVID de la Lețcani

4

Spitalul din Piatra-Neamț nu mai face față numărului mare de bolnavi covid veniți în ultima perioadă, iar la Iași e plin. Dacă nu se deschide spitalul modular de la Lețcani făcut de consiliile județene Neamț și Iași, o să înceapă să moară oameni.

Acest spital dedicat bolnavilor de covid din cele două județe nu se deschide pentru că nu primește de la autoritățile liberale nu știm ce avize ISU și de epurare a apei.

Blocarea deschiderii acestui spital face parte dintr-un plan prin care PNL vrea să creeze nemulțumire în rândul populației, ca populația să fie dornică de schimbare politică la alegerile ce urmează. Altceva nu avem ce să credem, atât timp cât în mai toate spitalele din România se încalcă o mulțime de norme și tocmai la acesta de la Lețcani autoritățile vor să aplice legea ca la carte.

Spitalul din Piatra-Neamț încalcă mult mai multe prevederi legale decât cel de la Lețcani, deci dacă s-ar aplica legea cu aceeași măsură ar trebui închis și spitalul din Piatra și ar trebui închise 90% dintre spitalele din țară.

Totul este o nemernicie folosită politic de niște indivizi fără Dumnezeu care blochează tot ce pot bloca și apoi își pun lătrăii să spună populației că e vina PSD și numai votând PNL va fi bine.

Din păcate, aceste apucături marca PDL nu sunt noi. Ne amintim cu multă revoltă cum pe vremea PDL s-a dat dispoziție pe linie politică să se desființeze serviciul de ecarisaj din Bicaz ca populația să aibă de suferit din cauza câinilor comunitari și să fie nemulțumită de administrația PSD a orașului.

Oricât ar încerca lătrăii PNL/PDL să zică altceva, spitalul de la Lețcani stă blocat în excesul de zel al autorităților liberale și dacă nu se deschide repede vor începe să moară oameni.

Iosub Robert

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. iq spune

  portocalii fac politica pt prosti; daca vor cistiga alegerile atunci vom sti cum stam cu IQ-ul

 2. Theodoru spune

  Depinde cine e la putere. Și PSD-ul face la fel . Sunt cazuri concrete, iar voi le știți .

 3. Stefan spune

  Au murit deja sute de oameni, domnule Iosub, din cauza blocarii spitalului judetean pentru Covid.Spitalul de la Roman este un adevarat lagar de xterminare pentru nefericitii care ajung acolo!

 4. cetățean român spune

  …se înțelege, că vrea să murim cât mai mulți… fie că avem alte boli, nu ne putem trata în spital … fie că avem așa zisul covid, nu mai avem locuri…doar criminalii din România au închis spitalele și dacă nu ai covid, și dacă ai covid… pentru ei, important este să murim cât mai mulți …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate