PNL are în sfârșit ceva de zis – Autostrada Unirii este o prioritate pentru PNL

Am văzut o postare la președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, despre demersurile liberalilor pentru realizarea Autostrăzii Unirii.

În sfârșit, un mesaj politic de la liberali unde nu se spune la fiecare propoziție PSD. În sfârșit, un mesaj politic care nu mai spune doar jos guvernul, ci spune și ce vor să facă în locul actualei guvernări. Ajunseseră de râsul lumii liberalii nemțeni, vorbeau mai mult de PSD decât de PNL.

De remarcat în acest mesaj politic este faptul că PNL ar dori la guvernare, deși asta ar însemna o erodare electorală severă până la alegeri. Dacă vor reuși sau nu să ajungă la guvernare vom vedea în curând când PNL, alături de celelalte partide, are ocazia să formeze o majoritate politică ce ar putea să răstoarne guvernarea teoretic minoritară a PSD.

Iată primul mesaj politic pe care îl vedem în ultima perioadă și care chiar dacă începe cu PSD mai vorbește și de altceva.

„Așa cum am mai spus, Autostrada Unirii este o prioritate pentru mine, dar și pentru PNL! Avem susținerea colegilor liberali! Pentru Moldova, pentru Autostrada UNIRII!”, a declarat Mugur Cozmanciuc.

De asemenea, președintele PNL, Ludovic Orban a declarat: ”Dacă Guvernul Dăncilă va cădea prin moțiune de cenzură în perioada următoare, iar PNL va ajunge la guvernare, liberalii se vor orienta spre promovarea în special a proiectelor de infrastructură de transport. Autostrada Sibiu – Pitești, autostrada „Unirii” Târgu Mureș – Iași – Ungheni – care e vitală inclusiv din punct de vedere geostrategic, dar mai ales pentru a conecta Moldova și Republica Moldova la traiectoria europeană. Pe autostrăzi e clar care sunt tronsoanele: autostrada Sibiu – Pitești, autostrada de centură a Bucureștiului, autostrada Unirii și finalizarea Lugoj – Deva ca să poți să închizi Coridorul IV european, legătura din portul Constanța și granița de vest!”

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. George spune

    PNL-ul a mai fost la guvernare. L-a avut pe Orban chiar ministru la transporturi și… nu s-a întâmplat nimic. Concluzia este că cei din PNL mint la fel ca cei din PSD. Adică tot USL.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate