PMP va vota astăzi împotriva proiectelor inițiate de Andrei Carabelea – „Vor afecta negativ funcționarea orașului”

0

Astăzi 27.05.2021, în ședința Consiliului Local Piatra Neamț sunt propuse două proiecte inițiate de primarul Andrei Carabelea care vizează înființarea a peste 50 de noi posturi în cadrul Primăriei Piatra Neamț precum și îndatorarea orașului prin contractarea unui împrumut în valoare de 16 milioane lei pe o perioadă de 10 ani.

Apreciem că nu se justifică mărirea numărului de angajați în cadrul Primăriei mun. Piatra Neamț în condițiile în care bugetul local nu poate susține noi cheltuieli suplimentare. Totodată, nu se justifică îndatorarea si a cetățenilor municipiului Piatra Neamț, prin contractarea unui nou împrumut mai ales în contextul în care vechile datorii nu au fost înca achitate si nu exista o perspectivă de dezvoltare economică a orașului din partea actualei administratii.

În consecință consilierii PMP vor vota împotriva acestor proiecte care vor afecta negativ funcționarea orașului și care sunt un exemplu de nepricepere si lipsa de soluții viabile pentru buna funcționare și dezvoltarea orasului din partea actualei conduceri a primariei pietrene.

Grupul Consilierilor Locali PMP

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate