PMP Neamț – Proiecte de dezvoltare pentru județul Neamț

Vineri, 23 septembrie, la sediul PMP Neamț au participat în cadrul unei conferințe de presă președintele PMP Neamț, Laurențiu Dulamă, deputatul Ștefan Burlacu, deputatul Liviu Harbuz, viceprimarul Bogdan Gavrilescu și deputatul Constantin Moisii.

Tema principală a conferinței de presă a fost legată de proiectele de dezvoltare a județului Neamț propuse de PMP, descrise succint de președintele Laurențiu Dulamă.

Prezent la conferința de presă, deputatul Ștefan Burlacu a amintit de modificarea legii nr. 17/1996 privind regimul armelor de foc şi al muniţiilor. Cadrele care își desfășoară activitatea în sistemul de siguranță națională, pază și ordine publică nu mai răspund penal și pot trage fără somație. Iniţiativa legislativă aparţine fostului ofițer SPP, deputatul Ștefan Burlacu, la care a lucrat timp de 2 ani. Citește și Deputatul Ștefan Burlacu despre modificările la legea uzului de armă, adoptate de Parlament.

De asemenea, deputatul Liviu Harbuz a anunțat că în cursul săptămânii viitoare va depune la Parlament două proiecte de lege, unul de reactivare a legii 315/2007 privind stimularea achiziționării de cărți sau de programe educaționale pe suport electronic, necesare îmbunătățirii calității activității didactice, în învățământul preuniversitar  și unul de sprijinire a UAT-urilor pe teritoriul cărora se realizează exploatări forestiere (o formă de despăgubire a daunelor provocate de exploatări).

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate