PMP Neamț are mai mulți membri decât soldați avea Darth Vader în Star Wars

2

Am văzut recent pe Facebook o conferință de presă organizată de PMP în care se vorbea despre cei peste 6.000 de membri ai acestui partid la Neamț.

  1. Este imposibil statistic vorbind să ai peste 6.000 de membri reali și doar 3 like-uri și 160 vizualizări la conferința de presă postată pe pagina de facebook a partidului.
  2. Este imposibil statistic vorbind să ai peste 6.000 de membri reali și la ultimele alegeri să iei 7.500 voturi.

Poate pe liste și hârtii or fi multe mii de membri la PMP și la alte partide din Neamț, dar în realitate activi abia dacă sunt câteva zeci.

Această poveste nu e doar la PMP. Și PSD, și PNL, și ALDE vin și ne bagă tot felul de cifre cu numere de membri de zici că ei sunt e o mare forță, dar în realitate abia chinuie câteva like-uri, abia scot în strada câteva zeci de oameni și abia strâng cotizațiile să plătească lumina și gazul la sediu.

Această greșeală cu umflarea numărului de membri era acceptată înainte de a se muta poporul pe internet. Acum când te lauzi cu o armată de oameni care te sprijină, dar tu ai 10 like-uri își dau seama și copiii de grădiniță că undeva este o minciună.

Iosub Robert

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Edy Eddy spune

    :)))))

  2. Foto Jon spune

    Darth Vader nici nu are nevoie de soldati,pentru ca forta e cu el:)))))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate