Plutonierul Florin Asmarandei reprezintă România la Campionatele Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor

0

Plutonierul Florin Asmarandei reprezintă România la Campionatele Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, competiție ce se desfășoară în Los Angeles, SUA.

Atletul romașcan Florin Asmarandei, în prezent legitimat la CS Știința Municipal Bacău, angajat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț la Detașamentul de pompieri Roman, va participa din nou la Campionatele Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor. Romașcanul este la a patra participare la acest gen de întreceri.

Acesta este prezent în „Orașul Îngerilor“, Los Angeles, din Statele Unite ale Americii, unde, începând cu data de 7 august și până pe 16 august, vor avea loc întrecerile între polițiști și pompieri, în total 50 de probe atletice.

La ediția din acest an, pompierul romașcan Florin Asmarandei va concura în cadrul categoriei Open (18-29 ani) la patru probe: aruncarea ciocanului, aruncarea greutății, aruncarea discului și suliță.

În 2011, Florin Asmarandei a participat la New York, la două probe: aruncarea ciocanului, unde a luat medalia de aur și aruncarea greutății, unde a reușit să se claseze pe locul III – medalie de bronz.

La ediția din 2013, desfășurată la Belfast, în Irlanda de Nord, Florin Asmarandei a reușit să cucerească trei medalii, două de argint și una de aur. Aurul a fost adjudecat la proba preferată aruncarea ciocanului, iar argintul a venit ca un bonus pentru probele aruncarea greutății și aruncarea discului.

În 2015, atletul s-a reîntors în State, la Fairfax, unde a reușit să obțină medalia de argint la aruncarea ciocanului, un loc IV la aruncarea discului și locul V, la aruncarea greutății.

Colectivul ISU Neamţ îi urează mult succes la această competiție și așteptăm să se întoarcă acasă cu cât mai multe medalii!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate