Ploaie de injurii și cuvinte jignitoare astăzi, pe un drum din Neamț/Șoferul sancționat pentru că mașina sa prezenta multiple defecțiuni, s-a dezlănțuit

0

La data de 13 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, fiind în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control trafic, împreună cu specialiști R.A.R. Neamț, au acționat în orașul Roznov în cadrul unei acțiuni comune.
În jurul orei 09.10, polițiștii au depistat în trafic, pe DJ 156 A, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Roznov.
În urma verificărilor efectuate de polițiști, împreună cu reprezentanții R.A.R. Neamț, s-a stabilit că autoturismul în cauză prezenta multiple defecțiuni, fapt pentru care a fost sancționat conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară, certificatul de inmatriculare a fost reținut.
Conducătorul auto, nemulțumit de măsurile luate, a adresat injurii și cuvinte jignitoare, distrugând mai multe elemente ale autoturismului său.
Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională conducătorului auto în baza Legii nr. 61/1991, pentru adresare de cuvinte jignitoare.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate