În plină campanie electorală în anul de grație 2014, PNL-ul nemțean a legat site-ul de gard

0

În plină campanie electorală in anul de gratie 2014, PNL-ul nemțean a uitat să își plătească hostingul la site, astfel încât cine încerca să intre pe www.pnlneamt.ro vedea un avertisment de la firma de hosting.  Mai recent, se pare ca au reusit PNL-istii să plătească cei câțiva euro de hosting și acum scrie că site-ul e în construcție.
Situația nu este recentă, ci de săptămâni bune, numai ca cei de la PNL au uitat ca sunt în 2014 și că internetul constituie o importantă sursă de comunicare, caci dacă nu ar fi uitat, poate  măcar redireționau domeniul catre site-ul principal al PNL unde  există o secțiune pentru Neamț.
Așadar, cei interesați de ce e pe la PNL-ul nemțean, nu vă lăsați în baza că își vor rezolva problema în timp util. Intrați pe http://neamt.pnl.ro/
Cei care le vizitează site-ul și se lămuresc, poate îmi spun și mie dacă Norica Nicolai este candidata sau candidatul PNL la europarlamentare ca și onomastic vorbind, are un nume de bărbat și unul de femeie iar poza ei (lui)  nu mă ajută cu nimic. Prefer să respect deontologia și să mă informez din trei surse atunci când am dubii.
norica

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate