Pleaca Lazar , vine Lazar

2

Pe la pranz va spuneam ca domnul director al spitalului din Piatra Neamt ,george-lazar-prefect-neamt domnul Lazar Ioan va fi demis si dupa amiaza a aflat si el acelasi lucru. Tot pe la pranz va spuneam ca prefectul va fi „iar” schimbat si de aceasta data chiar a fost, iar in locul domniei sale va veni domnul George Lazar , avocat, fost viceprimar de Roman .
Din cate il cunoastem noi pe domnul George Lazar preconizam ca multora li se va taia tupeul , domnul Lazar fiind un tanar mai greu de incalecat , ambitios dar si rabdator ,  foarte greu de enervat, dar mai bine nu …. si spre deosebire de ce a vazut politica pietreana pana acum,  domnul George Lazar rezista foarte bine la orice fel de presiuni, iar atunci cand isi va pune ceva in cap, vor putea toti politicienii si jurnalistii din Neamt sa se dea cu fundul de treptele prefecturii ca nu vor rezolva nimic .
Nu stim cum se va descurca acum domnul Tarata caci noul prefect , nu este nici un secret , a fost dintotdeauna mana dreapta a celui botezat de presedintele CJ cu numele de Murdarescu .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Florin Constantin Roca spune

  Felicit pe d-ul Lazar si urez succes in noua functie foarte importanta din Neamt,in sfarsit s-a gasit unul dintre noi deci exista si in Neamt oameni care pot ocupa asemenea demnitati!Ma bucur ca a fost promovat un tanar de la care avem mari asteptari si in special sa vegheze la respectarea legii la CJ incepand cu presedintele dar sa arunce o privire si spre Primaria-fortareata privata a lui Pinalti unde aplica o democratie inspirata de la tatucul securist.D-le George sa auzim numai de bine!

 2. nemtean spune

  DOMNUL GEORGE LAZAR PREFECT DE NEAMT A FOST AVOCATUL MAFIOTULUI MARIN BOTEZ ADRIAN ZIS TATA FOST „LAZAR”DOMNUL PREFECT LAZAR ESTE RUDA CUM TATA???CA AVOCAT NU PREA SA DESCURCAT PENTRU CA CELEBRUL MARIN BOTEZ ADRIAN A FOST CONDAMNAT LA 10 ANI!!!PE NOI NEMTENI NU NE DERANJEAZA CA DOMNUL PREFECT LAZAR A FOST AVOCATUL MAFIEI!!!SPERAM CA TINERETE,AMBITIA DOMNULUI GEORGE LAZAR SA SCHIMBE IN BINE JUDETUL NEAMT …FELICITARI!!!SPOR LA MUNCA !!!!!

  ADMIN : Din pacate asa se intampla cand unii colegi din presa sunt plini de entuziasm si scriu despre lucruri pe care nu le cunosc si cu toate ca nu au stat de vorba in viata lor cu acesti interlopi sunt experti in viata interlopa nemteana .
  George Lazar nu a fost niciodata avocatul lui M. Botez zis Tata . Confuzia pleaca cu alt caz al unui consocut al lui Tata , un anume Manea dar nu voi intra in amanunte acum . Cert si 100% George Lazar nu a fost avocatul lui Tata niciodata punct .
  Probabil la momentul cuvenit va lamuri si domnul Lazar aceasta problema cu toate ca un avocat poate apara pe oricine si nu vad o problema in acest lucru .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate