Planurile McDonald’s pentru anul 2014

0

 

McdonaldsMcDonald’s Romania, cel mai mare lant de restaurante de tip fast-food de pe piata locala, este in cautare de terenuri pentru noi unitati. Ultimele restaurante McDrive au fost construite pe terenuri achizitionate de companie in ultimii patru ani.

„Suntem in discutii pentru unul sau chiar doua terenuri in Constanta, dar nu este nimic finalizat. Sunt orase foarte importante, precum Constanta, Brasov, Iasi, Timisoara, Craiova si Bucuresti, unde suntem foarte interesati de orice oportunitate pentru achizitia de terenuri pentru noi restaurante. Continuam sa dezvoltam in Romania. Anul trecut, am reusit sa deschidem doua restaurante, iar anul acesta am vrea sa deschidem trei, poate chiar patru”, a declarat, Daniel Boaje, directorul general al McDonald’s Romania.

Cele trei, patru unitati pe care McDonald’s vrea sa le deschida anul acesta nu vor fi construite neaparat pe terenuri cumparate, mai spune directorul lantului de restaurante, ci vor fi deschise si in spatii inchiriate.

„Bugetul pentru dezvoltare e unul mai deosebit; daca exista oportunitati, acesta poate sa fie crescut. Anul trecut s-au investit 30 milioane lei (6,8 milioane euro – nr.) in dezvoltare pentru terenuri, pentru noi restaurante, pentru remodelarea celor exintente si pentru echipamente noi”, a mai declarat, Daniel Boaje.

In 2013, Mc Donald’s a marcat 18 ani de existenta in Romania. Compania a investit in aceasta perioada 100 de milioane de euro si are peste 4.000 de angajati in 67 de restaurante din 21 de orase, dintre care 32 sunt in Bucuresti.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate