Planuri pentru modificarea Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț

3

Pe surse am aflat de planurile pe care le are conducerea Consiliului Județean împreună cu cea a Spitalului Județean în ceea ce privește modificarea arhitecturală și funcțională a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.
Din proiectul în posesia căruia am intrat se observă o extindere semnificativă și binevenită a zonei UPU, o extindere în zona de intrare în spital care va mări spațiile utile pentru fiecare nivel și o supra înălțare de un nivel din câte se vede a corpului de clădire din partea din spate. De asemenea, se vede și o nouă parcare în zona din fața spitalului vechi.
Probabil când lucrurile vor căpăta o formă finală și vor deveni oficiale vom avea mai multe detalii. Momentan ceea ce vedem arată bine.
spital-piatra-neamt

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. doremi spune

  cei mai multi bani se cheltuie si se pierd in varii conditii cand tot modifici adaugi vai ce frumos .da hai sa punem mana sa facem ceva de la zero sa construit un mol in 6 luni dar bani pentru un spital nou nu da nimeni nu e rentabil .un spital vechi ori cat ar fi de refacut revopsit microbii raman asta si pentru ca lucrurile in romania sunt facute cum sunt facute .hai sa ne unim toti sa punem mana de la mana si sa facem ceva nou sa scapam de microbii de mirosurile si jegurile din actualul spital.iti este groaza sa internezi pe cineva acolo cu exceptia anumitor sectii .deci hai sa nu mai vopsim gardu pe dinafara sa lasam politica si sa trecem la treaba .

 2. Manuc Loredana spune

  Daca in sfarsit s-a gandit cineva si la ceea ce inseamna sanatatea in acest oras si judet ,nu pot decat sa-i multumesc si sa-i urez mult succes si tenacitate in realizatea acestui proiect care sper sa nu ramana la stadiu de hartie.

  1. ion spune

   Schimbarile trebuie facute in intregul sistem in special la nivelul de performanta al personalulu si in special la articolul relatie MEDIC-PACIENT

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate