Planking-ul, noul „sport” in randul tinerilor

0

Planking-ul este o activitate destul de des intalnita in randul tinerilor si consta in a sta intins, cu fata in jos, in cele mai neobisnuite locuri. Mainile trebuie sa stea lipite de trunchi, iar protagonistului trebuie sa  i se faca o poza care, ulterior, va fi postata pe internet. Toate acestea fac parte din regulile jocului.  Locatia aleasa trebuie sa fie neobisnuita, pe cat posibil intr-un loc public, care sa implice cat mai multi oameni.

Jocul a devenit foarte practicat in Anglia in anii 2009-2010, si a facut furori in septembrie 2009, cand mai multi medici si asistente care erau in timpul programului au fost sanctionati pentru ca faceau planking. Multi considera acest joc inutil, un soi de “parkour pentru lenesi”.  Cu toate acestea, jocul a devenit viral si s-a raspandit in intreaga lume.  (Europa, Asia, Australia, Noua Zeelanda). Toti cei care au practicat acest joc s-au fotografiat si au postat pozele pe internet. Cu toate acestea, efectele negative ale planking-ului se resimt, deoarece mai multi tineri si-au pus viata in pericol sau chiar au murit deoarece au practicat acest joc in locuri perioculoase, situate la inaltime. Aici este prezentat cazul unui tanar roman pe care planking-ul l-a bagat in mormant.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate