Plâng gunoaiele la Piatra Neamț

1

gunoaie-care-curg

Auzim zilnic discuții sterile despre gropi de gunoi ecologice și tot felul de proiecte de colectare selectivă a gunoaielor în timp ce realitatea ”curge” peste noi.
Majoritatea containerelor de gunoi din cartierele orașului sunt nespălate de mult și găurite, astfel încăt la fiecare ploaie se scurge din ele un lichid frumos mirositor care aduce aminte pietrenilor ca ei sunt cei care plătesc pentru o gestionare europeană și ecologică a gunoaielor.
Poate cei care caștigă foarte mulți bani din gunoaie se vor gândi ca măcar o dată pe deceniu să înlocuiască pubelele care sunt găurite, cum de altfel ar fi frumos să își amintească  din când în când că aceste pubele trebuie spălate.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. x spune

    Din ianuarie incoace un echipaj de la Bratner ce a fost mutat pe zona Dacia probabil din alta parte are o metoda simpla si originala de a aerisi containerele nespalate si a imbunatati aerul din cartier lasind capacele mari ale acestora deschise.Am mai scris si aici si in alte locuri,am dat telefoane la firma s-au inchis capacele dar numai pentru citeva zile dupa care sa revenit

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate