Citește și
5 Comentarii
 1. Mihnea spune

  Stiti ce nu inteleg eu, dle Robert? De ce nu se spune nimic despre cei platiti in cadrul comisiilor de doctorat, care verifica lucrarea si care dau calificative. Unele „Magna cum laude”. Ei ar trebui luati la intrebari. Sau oricine poate lua o lucrare de doctorat, ii schimba copertile si obtine un calificativ de la comisiile de specialitate? Practic, acolo unde se intampla, cei care decid asupra lucrarii de doctorat au responsabilitatea!!

 2. marius spune

  Ave-ti,occedent,defertiti??????
  io-te bre cine comenteaza….!!
  pai asa se vorbeste la antene?
  mai schimbati programul,mai cititi si altceva decat libertatea si click,sau , urmati un curs de sudori in j argon.
  e moka si va da diploma emisa la CFR,2 clase,tichet de loc si supliment de viteza in gandire
  oferta limitata.
  PROFITATI sau profita-ti ca sa scriu pe-ntelesul d-vs

 3. dismerdatu spune

  Buna ziua !
  Ave-ti dreptate doamna Monica caci habar nu au de doctorate..
  Daca aveau habar , aveau competenta si Romania nu se afla in situatia deplorabila de astazi !!
  Dar…au scoala hotiei , manipularii , santajului , amenintarilor si a intimidarilor pentru ca „Legea Tacerii” sa functioneze.
  Mai ales ca cei in putere si majoritatea tinerilor sint plecati in occedent.
  Au reusit sa incalece pe batrinii nostrii din pacate…
  Va veni si o zi a adevarului !

 4. Monica spune

  Sunt sigur ca toti derbedeii enumerati de tine, habar n-au de doctorate. Ce doctorat sa poata sustine un alcoolist vaporean care vinde blugi la colt de bloc?

 5. dismerdatu spune

  Buna ziua !
  Diploma de doctorat plagiata ori nu , a domnului Ponta nu incalzeste cu absolut nimic pe romani , nu ii ajuta cu nimic nici la salarii ,nici la salarii , nici la protectie sociala , nici la medicamente …etc , dar…nici nu-i afecteaza cu absolut nimic…
  Ia uitati-va fratilor !!!! cu ce se ocupa acum Portocalii…??
  Dar….in schimb hotiile si jafurile ùasive comise de Videanu , Berceanu , Udrea , Stefan , Flutur , Falca , Popoviciu , Basescu …etc ..afecteaza intradevar grav milioane de romani.
  Desigur jefuitorii Portocalii care au fost inlaturati de la butoanele de decizii prin care zilnic jefuiau la greu Statul si pe romani , acum isi arata coltii si incep pe toate fronturile o lupta subtila de denigrare si compromitere a USLului…care le-a stopat activitatile de jaf si hotie.
  Trebuie pina in noiembrie sa acordam incredere deplina USLului , daca ne dezamagesc si nu incep urgent lupta Anticoruptie si rzespnsabilii portocalii nu sint defertiti urgent justitiei si se incearca subtil tergiversari , atunci ii sanctionam exemplar la vot in noiembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate