Pietrenii inteligenți apreciază umorul inteligent – Un nou record media !

0

Noua publicație online www.neamt.news, publicație exclusiv de pamflete lansată de nici o lună de zile, a declasat toate recordurile presei locale din ultimii 25 de ani.
Articolul pamflet ”Primăria Piatra Neamț a stabilit prin HCL care sunt parcările în care tinerii se pot iubi” a fost citit în 24 de ore de  peste 45.000 de oameni, mai precis, vineri, 12.02.2016, de 27.889 persoane și sâmbătă, până la încheierea celor 24 de ore, de încă 15.824.
Recordul care ne uimește și pe noi constă în faptul că aproximativ 70% dintre cititori au fost din Piatra Neamț, ceea ce însemnă că peste 30.000 de pietreni folosesc internetul și rețelele de socializare cel puțin o dată într-un interval de 24 de ore, deci, emanciparea cibernetică a municipiului Piatra Neamț este dincolo de cele mai optimiste estimări.
Desigur că la un asemenea aflux de cititori au fost obținute și peste 7.000 de like-uri și distribuiri, ceea ce înseamnă că, pe lângă cele câteva zeci de pietreni care nu au înțeles că e un pamflet, restul cititorilor apreciază umorul de calitate și, mai mult de atât, îl promovează, semn că pietrenii sunt cam sătui de presa clasică și au nevoie de momente de respiro informațional în care să mai râdă și să mai uite de probleme.
Aceste ”succesuri” ale noii publicații pamflet www.neamț.news vor face ca în viitorul apropiat maimuțele imitatoare locale să încerce să copie modelul, ceea ce nu e un lucru rău pentru că mai toți zâmbim la unele articole care se vor ”serioase” iar emblema de ”pamflet” ar scuti autorii de ridicol.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate