Pietrenii de pe Calea Romanului, sufocaţi de gunoaie

3

Aşa arata în Piatra-Neamț, pe Calea Romanului la Blocul C5, modul de colectare al gunoaielor de la populație.

Acesta este un exemplu în care sunt prezentate două aspecte:

1. faptul că dacă Brantner nu intervine la timp (după două zile) se creează adevărate mormane de gunoi. (Or fi plecat cu toţii la mare?!! Sau poate fac mai rar colectarea ca să iasă pe profit…)

2. faptul că în zonă nu sunt amplasate corect cele două puncte de colectare, unul fiind plin peste capacitate şi cel de-al doilea fiind gol nefolosit.

Sa sperăm că maine, a treia zi de când nu au mai ridicat gunoiul, vor veni în zonă să colecteze. Însă cu siguranţă vor pierde mai mult timp pentru că trebuie să adune şi ce a căzut pe jos.

La aspectul că e vară, cald, motiv pentru care bacteriile se dezvoltă mult mai repede şi gunoiul miroase mai urât, nu se gandeste nimeni.

Articol de la cititori

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. legio spune

  Nu-i o noutate ca la blocul C5 este mizerie,mizerie este pe la toate containerele de gunoi,in special la cele care nu sant la shusha si nu sant vizibile. Au fost containere la care gunoiul a stat arhipline si in zilele pastelui si duminica iar cand este cate o sarbatoare, este o nenorocire.Se pare ca firma Bratner nu mai are capacitatea si utilajele necesare colectarii gunoiului si nu mai face fata ,oare edilii orasului nu mai gasesc nici o firmaviabila ptr aceasta activitate? Inca de la inceput containerele ptr gunoi au fost subdimensionate si prost gandite ,ca pot fi rasturnate si imprastiat gunoiul din ele de boschetari si de caini.

 2. x spune

  Poate Bratner se gindeste sa scoata pe traseu si sa spele containerele masina speciale pentru asa ceva,anul trecut nu sa intimplat

  1. feraru marcel spune

   Domnu’ Admin, din respect pentru cititorii publicatiei d-vs, dati-mi voie sa reformulez intr-o maniera logica si inteligibila. Poate Brantner se gindeste sa scoata pe traseu masina speciala si sa spele containerele. Asa ceva,anul trecut nu s-a intimplat. N-asa c-acum ii mai bine ? 100% kristal klar ! Danke.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate