Pietrenii au luat cu asalt farmacia de serviciu…

2

”Grele” sărbătorile astea. la-farmacieAzi, pietrenii au făcut coadă la farmacia de serviciu de ziceai că se dau cadouri de Crăciun. Pe semne că începerea sărbatorilor, ca în fiecare an, a dat prilej de abuzuri alimentare pentru că așa suntem noi, românii… Și subsemnatul e pe cale să explodeze de la cât a mâncat în ultimele 24 de ore, deci, ca sfat, luați-o ușor cu mâncarea și băutura că excesele vă trimit la spital, farmacie, baie sau, în cel mai fericit caz vă simțiți doar umflați că aricii de mare.

farm

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Mihaela spune

    Si eu am cumparat pt.copil medicamente.se stie bine ca cei mici se imbolnavesc de sarbatori sau cand iti este lumea mai draga.(si nu de la mancare …viroza)Sarbatori cu bine!

  2. Subsemnatul spune

    Cât de liberă ar fi trebuit să fie farmacia în condițiile în care este singura deschisă din oraș? Nu are nicio legătură cu excesele alimentare, crede-mă. Personal, am cumpărat Norofen Răceală și Gripă și Decasept. Toți din rândul meu cumpăraseră medicamente pentru răceală și viroze, siropuri și alte chimicale din astea. Așa că… aglomerația nu are nicio legătură cu Sărbătorile de Iarnă, atâta doar că din cauza lor s-au închis celelalte farmacii. „Fie ca” tuturor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate