Pietreanca Irina Maria Moldovan, câștigătoarea marelui premiu la Concursul de artă plastică “Ion Irimescu” din Suceava

0

Irina Maria Moldovan, de la clasa de pictură a Școlii Populare de AIrina Moldovanrte Piatra-Neamț, profesor Radu Macavei, a câștigat (la secțiunea pictură) marele premiu la Concursul de artă plastică “Ion Irimescu” ediția a IX-a, de la Suceava.

Concursul a fost organizat de Centrul Cultural „Bucovina”, prin Şcoala de Arte „Ion Irimescu” Suceava, și a avut ca scop promovarea și afirmarea valorilor creaţiilor elevilor şcolilor de arte din ţară.

Fiecare concurent,  desemnat de o şcoală populară de arte din ţară,  s-a putut înscrie cu cel mult două lucrări la una din cele două secţiuni ale concursului: pictură şi grafică.

Au participat concurenți din judeţele Neamț, Bacău, Bihor, Botoşani, Brăila, Braşov, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Maramureş, Mureş, Prahova, Suceava, Timiş şi din Bucureşti.

Juriul ediţiei din acest an a fost alcătuit din prof. Niculai Moroşan, preşedintele Filialei Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici din România – preşedinte, prof. Oana Ruxandra Hrişcă şi graficianul Mihai Pânzaru-PIM – membri.

Lucrarea premiata

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate