Pietrean prins furand materiale de pe un santier

1

Luni 25 iunie a.c., în jurul orei 13.30, o patrulă de jandarmi, în timp ce îşi executa misiunea pe Strada 1 Decembrie 1918, din mun. Piatra Neamţ, a observat un bărbat în interiorul unei clădiri industriale aflată în stare de consolidare în timp ce sustrăgea materiale neferoase (profile pentru prinderea ghips – cartonului).

În urma verificărilor s-a constatat că persoana în cauză este C. Cristinel, de 44 de ani, din Piatra Neamţ. Bărbatul a declarat jandarmilor că materialele sustrase urmau a fi folosite în amenajarea locuinţei proprii.

Persoanei în cauză i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de furt calificat, dosarul fiind înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ în vederea continuării cercetărilor.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. marius spune

    e de banuit ca bietul Cristinel a mers la furat ziua in amiaza mare crezand ca jandarmii muncesc noaptea si ziua se odihnesc.
    Eroare din greseala ! mai mult ca sigur e viceversa adica invers. Baietii astia se odihnesc ca toti oamenii normali NOAPTEA , iar ziua patrulesc ca sa apere ei avutul particolerilor de atacurile hienelor astea flamande(adica cu foamea-n gat ,nu olandeze cum s-ar putea crede) Cristinel cer-te inauntru ca daca-ti da cu suspendare o sa fie nevoie de un popa,asta in cazul in care nu reuseste nimeni sa taie franghia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate