Pietoni indisciplinați sancționați și permise de conducere reținute de polițiștii Serviciului Rutier Neamţ

2

În zilele de 18 și 19 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Neamţ au acționat pentru combaterea nerespectării dispozițiilor legale privind acordarea priorității de trecere pietonilor/ vehiculelor care au acest drept și nerespectarea de către pietoni a normelor privind circulația pe drumurile publice.
În cadrul acțiunii, au fost aplicate 63 de sancțiuni pentru indisciplina pietonilor și au fost reținute 19 permise de conducere, 10 pentru neacordare prioritate pietoni și 9 pentru neacordare prioritate vehicule.
În primele șase luni ale anului 2017, din totalul de 128 de accidente grave, indisciplina pietonilor a generat 14 accidente soldate cu 2 persoane decedate și 12 rănite grav, iar pe fondul neacordării priorității de trecere vehiculelor s-au înregistrat 15 accidente soldate cu 2 persoane decedate și 15 rănite grav.
Polițiștii continuă acțiunile, astăzi, pe combaterea abaterilor în rândul bicicliștilor, cea de-a două cauză în producerea accidentelor la nivelul județului Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Ioana Scurtu spune

    Foarte bine!

  2. Cercel Danut spune

    Am inteles ca se dau amenzi pe banda rulantă pentru traversarea prin loc nepermis. Și pietonii trebuie disciplinați.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate