Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 iunie 2019
  • :
  • :

Pictorul pietrean Dumitru Bostan, nominalizat la Gala Ambasadorilor Nemțeni. Votează-l şi tu!

Pictorul Dumitru Bostan a fost nominalizat la categoria „Artă Plastică” în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Ambasadorilor Nemțeni.

Acesta poate fi votat online până la data de 10 noiembrie, accesând următorul link: ambasadorinemteni.ro/dumitru-bostan/

Tot la categoria Artă Plastică, au fost nominalizați și următorii nemțeni: Ștefan Potop, Cristinel Ionel Prisacaru, Mariana Papară și Dumitru Mosor.

Pe 23 noiembrie îi vom cunoaște, prin votul nemțenilor și al unui juriu de înaltă ținută, pe cei cu care ne mândrim la nivel județean, național și internațional! Printre ei s-ar putea număra anul acesta și pictorul născut la Piatra-Neamț, Dumitru Bostan, însă numai cu ajutorul voturilor dumneavoastră.

Dumitru Bostan

S-a născut la 27 noiembrie 1962, în Piatra-Neamţ. Este absolvent al Institutului de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu“ din Bucureşti, secţia artă monumentală-restaurare. Este membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România.
După debutul expoziţional din 1986, participă la numeroase proiecte personale şi colective: în America, București, Olanda, Iași, Canada, Piatra-Neamţ, expoziții de grup Veneţia, etc.
A obţinut Premiul pentru grafică al Bienalei Lascăr Vorel, Piatra Neamţ, 2009. Lucrările sale se află în colecţii private din România, Franţa, Germania, Italia, Olanda, SUA, și în colecţia Muzeului de Artă din Piatra Neamţ.

Gala Ambasadorilor Nemțeni, ediția a II-a, organizată de Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, este o ocazie de recunoaștere publică a personalităților nemțene care s-au făcut remarcate pe parcursul ultimului an, iunie 2017 – iunie 2018.

Evenimentul este dedicat celor care au contribuit decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului românesc, extins și peste granițele țării.

Publicul poate vota candidații preferați prin intermediul sistemului electronic pus la dispoziție, până pe 10 noiembrie. Se permite acordarea unui singur vot oricărui candidat de pe aceeași adresă de IP, într-un interval de 24 de ore. (click AICI pentru vot)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *