PIB-ul in usoara crestere

1

Produsul intern brut în trimestrul II 2013 a fost, în termeni reali, mai mare cu 0,5% comparativ cu trimestrul I 2013 (date ajustate sezonier).
Faţă de acelaşi trimestru din anul 2012, Produsul intern brut a înregistrat o creştere cu 1,5% pe seria brută şi cu 1,4% pe seria ajustată sezonier.
In semestrul I 2013, Produsul intern brut a crescut, comparativ cu semestrul I 2012, cu 1,8%, atât pe serie brută cât şi pe serie ajustată sezonier.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    Dupa ce-am citit articolul,am inchis usor ochii,am adormit si am inceput sa visez ca Romania e pe drumul fauririi celei mai dezvoltate societati, in viitorii ani. Acum scriu cu ochii inchisi, ca mi-e frica sa-i deschid, ca se-ntrerupe visul si ma-ntorc in Romania adevarata, aia pe care o simtim cu totii. Aia cu cresteri si inmultiri de taxe si impozite,cu saracie, cu….fara invatamant, cu… fara sanatate, cu…. statistici care sa te-adoarma. Sforrrrr,sforrrr. sforari, taica, ce mai. Vom ridica Tara pe cele mai inalte culmi de dezvoltare si civilizatie !!! Siguuuuuur . TRAIASCA USL, ca nimeni ca el NU E. Koniec filma ! End of dream. Le fin du reve. Vrea cineva sa fie trezit ????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate