Piatra Open Championship: Un succes răsunător datorită parteneriatelor de succes

0

În perioada 15-16 iunie, Piatra Neamț a devenit capitala dansului sportiv mondial, găzduind cea de-a V-a ediție a Piatra Open Championship și Cupa Moldovei la dans sportiv. Evenimentul, desfășurat în Sala Polivalentă, a reunit aproximativ 800 de sportivi din țară și din străinătate, demonstrând talentul și pasiunea pentru dans la cele mai înalte standarde.

Organizatorii competiției, Asociația Club Sportiv “Ray’s Dance” sub egida Federației Române de Dans Sportiv, au dorit să aducă mulțumiri speciale tuturor celor care au contribuit la succesul acestui eveniment de prestigiu. Într-o declarație oficială, aceștia au subliniat importanța sprijinului primit:

„Astăzi ne dorim să mulțumim în mod deosebit pentru ajutorul acordat la Piatra Open Championship și Cupa Moldovei Federației Române de Dans Sportiv, Primăriei din Piatra Neamț, Consiliului Local și Consiliului Județean. Prin sprijinul vostru generos și implicarea activă, ați contribuit în mod semnificativ la succesul acestor evenimente de dans de prestigiu.

Parteneriatele voastre au fost fundamentale în organizarea și desfășurarea acestor competiții remarcabile, oferind o platformă valoroasă pentru dansatori să își exprime talentul și să își demonstreze abilitățile. Cu sprijinul vostru, Piatra Neamț a devenit veritabila capitală a dansului în această perioadă, atrăgând participanți și spectatori din întreaga țară și din străinătate.

În numele întregii comunități implicate în organizare și desfășurare, vă exprimăm recunoștința noastră profundă pentru susținerea constantă și dedicarea voastră față de dezvoltarea culturală și sportivă a orașului nostru. Colaborarea noastră a fost un exemplu de echipă și solidaritate, demonstrând că prin unirea eforturilor putem realiza evenimente de succes și să aducem prestigiu localității noastre.

Împreună am creat momente memorabile și am contribuit la promovarea artei dansului într-un mod autentic și inspirațional. Sperăm să continuăm să colaborăm și să construim viitorul evenimentelor culturale și sportive de excepție în Piatra Neamț. Vă mulțumim din nou pentru parteneriatul vostru valoros și pentru contribuția esențială la realizarea acestor competiții de neuitat.”

Competiția a inclus opt competiții internaționale și a reunit 60 de arbitri români și internaționali, precum și personalități de seamă din lumea dansului sportiv, cum ar fi Vasile Gliga, președintele Federației Române de Dans Sportiv, și Paul Adrian Moldovan, triplu campion mondial. Prezența acestora a adăugat o notă de prestigiu și a încurajat participanții să își dea tot ce au mai bun pe ringul de dans.

Participanții și spectatorii deopotrivă au fost martorii unui adevărat regal al dansului, competiția reușind să creeze o atmosferă vibrantă și plină de emoție. Premiul în bani, medaliile, diplomele, cupele și cadourile oferite perechilor finaliste au fost doar câteva dintre elementele care au făcut din această competiție un eveniment de neuitat.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate