Piatra-Neamț: [VIDEO] – Un bărbat le închide polițiștilor ușa-n nas: „Du-te uăi și te plimbă!”

8

Într-un cartier din Piatra-Neamț a avut loc astăzi o pseudo-altercație între un echipaj al Poliției și un cetățean. Pe scurt, cetățeanul în cauză a văzut de la geam echipajul cu pricina oprit lângă bloc și curios, a întrebat ce se întâmplă. De aici însă, situația a degenerat.

Polițiștii l-au acuzat de tulburarea liniștii publice și de ultraj, cetățeanul insistă că nu e vinovat. Într-un final, echipajul urcă în scara blocului pentru a legitima persoana în cauză cu intenția aplicării unei sancțiuni contravenționale (cel puțin asta reiese din filmare) iar momentul în sine este absolut halucinant: după schimbul câtorva replici, bărbatul le închide ușa-n nas și se așterne liniștea.

L-am contactat pe domnul care face „deliciul” acestui moment și care ne-a declarat următoarele:

Au venit la un bloc lângă mine și i-am întrebat ce s-a întâmplat, l-au bătut pe domnul sau ..și dânșii au început să mă amenințe că imi dau amendă ca-mi fac, că na..Au fost și la ușa mea, ați văzut filmarea, le-am închis ușa. Nu că era un plutonier-major sau nu știu ce era. Eu nu le-am dat niciun act al meu, i-am pus pe net.

Ne rezervăm dreptul de a nu comenta acest subiect, cel puțin până nu vom avea și variantele celorlalte părți implicate – o chestiune principială de bun-simț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
 1. Trotinel spune

  BURN !!! :)))))))

  1. SEBASTIAN spune

   NISTE NENOROCIT DUPA CE AM FOST LA COMANDANT PE UNUL LA DAT AFARA IAR PE ALTUL DINTRE EI LAU MUTAT SI NU MAI ARE MUSCHI PE EL

 2. vlad spune

  Ba varianta o aveti, din discutiile cu domnul din apartament, cand ei mint venind sprea usa respectiva si spun ca a deranjat prin vorbele care ii le-au adresat, dar sunt numai minciuni, urmariti inregistrarea, ei is pusi pe amenzi ca uite asa le mai creste salarelu, dar sa fie corecti ca au cazut in penibil, nu se gandesc, ci doar ca reprezinta legea, ce lege? A cui? Oricum ce au facut sunt de rasul curcilor!

  1. Dreptate pentru poporul roman spune

   In orice cartier se gasesc viteji care ies la geam sa ceara socoteala politiei dar fara sa cunoasca motivul interventiei.
   Doar asa, fiindca se cred ei destepti si tari. Unii injura, altii arunca cu obiecte iar noi ii numim ,,cetateni,,

   1. Cetățean spune

    Pe cei mai nesimțiți dintre cetățenii de mai sus îi angajăm că polițiști

   2. Stelian Szana spune

    Dar e interzis sa intrebi ? Exista si drept la opine, nu doar drept de a te informa. Dar de unde sa le stii tu pe toate astea. La „Vulpita” nu-ti spune.

  2. Mihai spune

   Asa este fac orice ca da dea o amenda sa isi ia niste banuti

  3. Alex brb spune

   Amenzile se duc la primarii iar salariile de la bugetul statului. Argumentul tau este invalid

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate