Piatra Neamt un oras „european”

2

De prea multe zile a disparut un capac de canal chiar in zona spitalului , zona cu un trafic infernal in cursul zilei, dar cu toate astea se pare ca autoritatile nu sunt preocupate . Situatia a fost rezolvata prin introducerea unei crengi in canal .
Putin mai incolo, in zona nou amenajata peste Cuiejdi, ce sa vezi un alt capac de canal european a fost intepenit cu o anvelopa de tractor ca sa nu mai sara dupa ce trece fiecare masina .
Exemplele de acest gen pot continua, dar nu sunt de natura sa ingrijoreze foarte tare pe cei responsabili asa ca dragi soferi pietreni , circulati cu grija .

Ochisor Ion

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. mihai spune

    si uite-asa a mai aparut un loc de interes turistic in orasul numit Perla Moldovei. nu glumesc cand spun asta. Mai zilele trecute am vazut niste straini (francezi, cred) care fotografiau niste „peisaje” la fel de inedite la noi in oras.

  2. cris99 spune

    Astea-s mizilicuri. Sa vedeti cum plutesc oamenii cu masini cu tot pe str N. Iorga cand ploua, de parca -s la Venetia.Sau cum curg rapele starnite de telegondola lui nea gigi pe P. Rares. sau cum arata „asfaltul”pe Rozelor.Asa oras european mai zic si eu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate