PIATRA-NEAMȚ: Trei copii au dat foc intenționat unor gunoaie. Părinții, buni de plată (VIDEO)

1

Trei minori au fost depistați și mai apoi identificați la fața locului de către polițiștii locali, în urma monitorizării sistemului de supraveghere video, amplasat la shelterele din Piatra-Neamț, în momentul în care au dat foc intenționat, la resturi de hârtie și carton, depozitate pe platforma de colectare și nu în tomberonul destinat acestui tip de reziduuri.

Cei trei copii, cu vârste de 12 ani, au fost surprinși de camerele de la shelterele arondate unui bloc de pe strada Dimitrie Leonida din Piatra Neamț, în data de 03.10.2022, în jurul orei 16.30.

Ajuns la fața locului, echipajul din cadrul Compartimentului Protecția Mediului – Poliția Locală Piatra Neamț a identificat atât contravenienții, cât și pe părinții acestora, care au fost sancționați cu câte 500 de lei, conform Legii 61/1991, pentru lipsa supravegherii minorilor.

Urmează ca distrugerea shelterului să fie remediată, pe cheltuiala părinților, așa cum aceștia și-au asumat, în fața polițiștilor locali.

a transmis Poliția Locală

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Irina spune

    Pai sa ii amendeze si pe cei care pun gunoaiele pe langa tomberoane, daca tot sunt camere …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate