Piatra-Neamț: Simpozionul Național „Incursiune în istoria învățământului din România”, ediția a VIII-a

0

Inspectoratul Școlar Județean Neamț, în colaborare cu Asociația Profesorilor de Istorie din Neamț, organizează Simpozionul Național „Incursiune în istoria învățământului din România”.

Evenimentul, un omagiu dedicat Zilei Naționale a României și eroilor învățători, căzuți la datorie pe fronturile din cele două războaie mondiale, se va desfășura în perioada 27-29 noiembrie 2020.

Deschiderea simpozionului va avea loc vineri, 27.11.2020, ora 14:00, la Muzeul de Artă (perimetrul Curtea Domnească din Piatra-Neamț), în prezența fizică a organizatorilor și a invitaților.

Date fiind condițiile impuse de pandemie, lucrările simpozionului se vor desfășura online, programul va fi postat pe portalul APIN http://apineamt.ro/simpozion, acest portal facilitează accesul către informații necesare persoanelor care doresc să urmărească conferințele înscrise. Participanții înscriși la simpozion vor avea acces, în timp util, către platforma digitală a proiectului.

Secțiunile simpozionului sunt următoarele:

  • Istoria învățământului din România;
  • Istoria învățământului din județul Neamț;
  • Istoria minorităților;
  • Didactica Istoriei;
  • Sesiune de comunicări științifice dedicată elevilor de liceu;
  • Istoria școlii în imagini.

Pentru mai multe detalii, consultați pagina dedicată evenimentului: http://apineamt.ro/simpozion

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Piatra-Neamț și implementat de APINeamț

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate