Piatra-Neamț și Gârcina, unite de un proiect spectaculos: 10 km de piste de biciclete, într-un cadru natural și „fără stâlpi pe mijloc” (VIDEO)

0

În comuna Gârcina se dezvoltă un proiect fără precedent în zona noastră, sub administrația primarului Mihai Gontaru-Gavril. Este vorba despre circa 10 km de piste de biciclete care leagă municipiul Piatra-Neamț de Mănăstirea Almaș.

Execuția proiectului este în plină desfășurare și e un exemplu de „așa DA” când vine vorba despre o lucrare făcută cu cap. Pistele nu se intersectează cu traficul rutier, sunt sigure, traversează un cadru natural cu aer curat și, bineînțeles, nu au stâlpi pe mijloc, așa cum se întâmplă prin alte părți.

Adrian Niță, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț, are în vedere o implicare concretă a orașului nostru în buna derulare a acestui proiect început în Gârcina. Pietrenii și gârcinenii pasionați de ciclism, dar și turiștii, se vor putea bucura de un traseu remarcabil în această zonă. Cu atât mai mult cu cât administrațiile locale își vor da mâna pentru proiecte de interes comun, prin asociere. Unde-s mulți, puterea crește!

Suntem încântați să vă anunțăm despre un nou proiect captivant ce va înfrumuseța și mai mult peisajul local! Împreună cu Gavril Mihai Gontaru, primarul comunei Gârcina, vom dezvolta 10 km de piste de biciclete care vor lega zona Liceului Auto din Piatra-Neamț de Mănăstirea Almaș.

Acest traseu montan, încărcat de spiritualitate și frumusețe naturală, promite să fie un adevărat refugiu, oferind o escapadă perfectă atât pentru locuitorii noștri, cât și pentru vizitatorii orașului nostru. Imaginați-vă că pedalați prin natură, respirând aer curat și admirând peisaje care vă taie respirația!

Este un pas mare în promovarea unui stil de viață sănătos și activ, și abia așteptăm să vedem cum această investiție aduce bucurie în viețile tuturor pasionaților de ciclism și natură. Vom realiza acest proiect împreună, aducând comunitatea mai aproape de natură și de beneficiile ei nenumărate.

a declarat Adrian Niță,
candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate