Piatra-Neamț: Se construiește o unitate de producție autovehicule de transport rutier

1

Pe fostul amplasament al depozitelor PECO, pe B-dul General Nicolae Dăscălescu din Piatra-Neamț, este un șantier de construcție a unei unități de producție autovechicule de transport rutier. Autorizația de construire a fost emisă în aprilie 2022, iar durata estimată a lucrărilor este de 24 de luni.

În cadrul noii fabrici, un proiect în valoare de 10 milioane de euro și deja demarat în Piatra Neamț, VAG Service va produce, începând cu 2024, microbuze electrice cu diverse configurații.

VAG Service activează de 15 ani în România și este lider regional în transformarea microbuzelor de marfă în unitați de transport persoane. Firma nemțeană colaborează cu Mercedes Benz. VAG Service are sediul în comuna Dumbrava Roșie. Mai multe detalii pe site-ul oficial – click aici.

Un articol elocvent poate fi citit pe Business Review: https://business-review.eu/business/auto/piatra-neamt-major-investment-in-the-transport-industry-233433

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. legio spune

    Aud si citesc si eu , dupa multi ani de cand citesc sa se construiesc numai sedii comerciale ptr marii retailleri, ca investeste cineva si in intr-o firma care produce bunuri !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate