Piatra-Neamț: Protest „împotriva dictaturii” (FOTO/VIDEO)

3

Joi, 19 februarie, mai multe persoane au protestat pașnic în fața Instituției Prefectului Neamț „împotriva dictaturii”.

Protestatarii declară că „s-a cerut abrogarea L55/2020, o lege anticonstituțională, care încalcă libertățile fundamentale cetățenești.”

De asemenea, s-a solicitat oprirea avortului la cerere, deoarece „România este țară ortodoxă”. Protestatarii au mai solicitat eliminarea purtării măștii în spații închise și deschise, „fără botnițe la copii în școli, fără educație sexuală bazată pe ideologia de gen, fără legea obligativității vaccinării, stop stare de alertă.”

FOTO/VIDEO: Iustina B./ FACEBOOK-YOUTUBE

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Mihaela spune

  Fanatici religiosi, asta este Moldova.
  Urat Dumnezeul asta al lor.
  Mi ar placea sa se faca un recensamant sa vedem unde se afla biserica ortodoxa in Romania de azi.

 2. legio spune

  Acestia au uitat ca Romania este un stat laic ?

 3. Lucian Horciu spune

  Iran scrie pe noi. România ar trebui sa fie a tuturor, indiferent de religie, orientare politica, preferințe sexuale, prost sau deștept, bolnav sau sănătos, tânăr sau bătrân etc. România nu este o țara ortodoxa! Statul, in constituția sa, e laic. Laicitatea nu îl exclude pe dumnezeu. Dumnezeu nu aparține, ca și concept, numai ortodoxismului ci și altor religii. De asemenea, cei care sunt atei, tot romani sunt. Poate ar trebui sa ii excludem din rândul romanilor pe cei care nu își periaza dinții de doua ori pe zi. Asta ar fi un criteriu interesant. Populația țării s-ar înjumătăți!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate