Piatra Neamț, orașul nostru (2) – interviu cu părintele Constantin Țuțuianu despre istoria orașului Piatra Neamț

5

5 Comentarii
 1. Ioan Aioanei spune

  Parintele e un fel de Ion Rus al bisericii ! Sa afirmi ca femeile luau diplome pe ,, practici imorale ” e imoral ca preot sa spui asa !

 2. ROBU IONEL spune

  Desi confesiunea mea religioasa este romano-catholica, cunoscandu-l pe parintele TUTUIANU, affirm cu tarie ca un slujitor al crestinismului mai daruit , mai popular, mai deschis catre gasirea adevarului in adevarata credinta indifferent de cultul de care apartinem, mai rar , am intalnit, in randul clerului din ambele culte. Se simte vasta cultura , si diferita a parintelui TUTUIANU. Cat despre ,,paraluiala,, cred ca-i ,,caz rarisim,, in randul slujitorilor bisericii , o spun ca enorias din parohia D-sale !! STIMA SI RESPECT PARINTE TUTUIANU !!!!

 3. Mos Craciun spune

  Un mare pastor de suflete! Un OM deosebit si un bun gospodar! Respect!

 4. marcela spune

  Da,e un preot iubit de enoriasi,cult,peste medie,,care nu-si pune pret pe serviciile oferite,caz rar in tagma si care impune prin prezenta lui discreta!

  1. popa gheorghe adrian spune

   CORECT! O prezenta deosebita la fiecare intalnire. Un preot distins, lipsit de cultul banului (fata de majoritate)…in primul rand un OM care face cinste acestui oras. RESPECT!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate