Piatra Neamt – orasul cu verdeata de la poalele Pietricicai

4

Cu ocazia sezonului cald, orasul Piatra Neamt a capatat o noua imagine. Apreciem faptul ca municipalitatea pietreana a investit in amenajarea spatiilor verzi si a sensurilor giratorii. O idee ingenioasa este si dispunerea florilor pe diagonala in spatiile verzi din jurul trotuarelor situate pe Bulevardul Traian, dupa cum puteti vedea si in imagini. De asemenea, sensurile giratorii, in ciuda lucrarilor prelungite care au ingreunat o buna perioada circulatia, sunt placute ochiului, frumos aranjate, oferind un bonus imaginii orasului nostru. Se confirma inca o data ca orasul de la poalele Pietricicai este unul dintre cele mai frumoase orase din tara, o adevarata Perla a Moldovei, cu bune si cu rele.

Toata aceasta actiune de infrumusetare a orasului cu rasaduri de flori, gazon, copacei, sensuri giratorii ingrijite nu poate sa fie decat un motiv in plus pentru turisti sa vina sa ne viziteze orasul. Meritul amenajarii il poarta si Compania Municipala de Investitii Urban, aceeasi companie care monteaza si foisoarele din lemn in cartierele din Piatra Neamt.

Le dorim pietrenilor plimbare placuta in oaza de verdeata!

Emilian Zaharia

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. pietreanca spune

  mai veniti si prin darmanesti sa faceti curat nu numai prin centru. Balariile din zona bisericii Sf Mina, Orion depasesc un metru

 2. pt mos martin spune

  Nu vor veni turisti din cauza asta dar vor pleca cu o imagine mai buna si poate se vor reintoarce.

 3. Matei spune

  Felicitari celor care administreaza orasul. Avem unul din cele mai frumoase orase din tara!!!

 4. mos martin spune

  daca astia au impresia ca vor da navala cohortele de turisti doar pentru simplul fapt c-au pus ei floricele pe giratorii si v’o doua foisoare unde se vor instala rontzaitorii de semintze sa se rocoreasca la o shueta, atunci si io’s mogul de presa c-am scris doua randuri.. ‘ai de capu lor..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate