Piatra-Neamț: Începe distribuirea tichetelor pe suport electronic pentru mese calde

0

În perioada 13.11– 19.11.2020, Primăria municipiului Piatra-Neamț, prin Direcția de Asistență Socială, începe distribuirea de tichete sociale pe suport electronic (carduri) pentru masa caldă, persoanelor celor mai defavorizate din orașul nostru, în conformitate cu prevederile OUG nr. 115/16.07.2020. Aceste tichete se acordă din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014-2020, program cofinanțat din Fondul de Ajutor European Destinat celor mai Defavorizate Persoane.

Beneficiarii acestor tichete sociale pe suport electronic sunt:

  • Persoanele care au venituri la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari și au împlinit vârsta de 75 de ani;
  • Persoanele/familiile fără adăpost din municipiul Piatra-Neamț.

Valoarea nominală a unui tichet social pe suport electronic pentru masă caldă este de 180 de lei/lună.

Tichetele sociale pe suport electronic pentru mese calde pot fi utilizate doar pe teritoriul României, în termenul de valabilitate şi numai pentru achiziţionarea serviciilor de servire a mesei calde.

Beneficiarii pot utiliza tichetele sociale pe suport electronic pentru mese calde numai în reţeaua unităţilor afiliate, pe baza actului de identitate. Destinatarii finali vor primi instiintari la domiciliu și sunt invitați să se prezinte cu actul de identitate la sediul Serviciului de Asistență Socială din strada D. Ernici, nr.3, pentru a prelua tichetele sociale pe suport electronic conform următorului program de distribuire:

  • 𝗟𝘂𝗻𝗶 – 𝗝𝗼𝗶: 𝟴.𝟬𝟬-𝟭𝟲.𝟯𝟬
  • 𝗩𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶: 𝟬𝟴.𝟬𝟬-𝟭𝟰.𝟬𝟬.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate