Piatra Neamt in nameti

4

Este inutil sa povestim cum se circula printre blocurile din Piatra Neamt sau pe trotuare . O singura intrebare avem catre autoritati . Cu ce au gresit batraniii care dupa o viata de munca in uzinele judetului nu pot iesi din casa sa isi cumpere macar o paine ? Sau poate ar trebui sa mearga in patru labe ca sa nu cada ?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. jon spune

  bravo razvan,un comentariu destul de obiectiv

 2. vlad spune

  vreau si eu sa dau un like la ceea ce a spus razvan si pot sa spun ca are maxim dreptate de la inceput pana la sfarsit!
  Intr-un fel sunt bucuros ca nu l-am votat pe acest primar, macar nu sunt partas la prostia oamenilor!
  Anul trecut tin minte ca a fost la fel cu dezapezirea dar ce sa-i faci banii de dezapezire se duc in alte parti un de „ARD” …..

 3. Gelu spune

  Pot sa dau un „like” din toata inima comentariului lu’Razvan?
  Chiar asa ,ca si propunere de development-web whatever, din partea cititorilor din ce in ce mai comozi si lenesi in fotoliul lor,am putea spera sa avem un buton like/dislike la indemana? 🙂

 4. razvan spune

  Asa ne trebuie pentru ca l-am votat pe Pinalty si gasca lui de incompetenti pe care-i muta pe la toate institutiile locale.Cel mai bun exemplu de managment dezastros este la Publiserv,care anul trecut a cumparat o masina de dezapezit in valoare de 200.000 euro!!care in mod uzual se foloseste pe autostrada,deci,in afara orasului… in loc sa cumpere 4 masini mai mici pentru dezapezirea strazilor si parcarile secundare,acoperind simultan toate cartierele orasului…ca sa nu mai vorbim de stupiditatea de pasaj de la turnul lui Stefan cel Mare..sau pirtia de pe Cozla…alti bani devalizati si furati prin tot felul de firme de partid care au obtinut acele contracte..in loc sa reabiliteze blocurile si sa schimbe acoperisurile din azbest care dau un aspect oribil orasului…si in nici un caz nu are cum sa-l faca ..turistic din punct de vedere estetic.Singura investitie buna a fost acea platforma peste Cuejdi care bineinteles a fost redusa la un sfert fata de proiectul initial ceeea ce este o mare timpenie pentru ca ar fi fost foarte utila prin cistigarea unui spatiu urias in centrul orasului….dar…nu.Ca sa nu mai vorbim de toate cladirile construite intre blocurile din centru si care toata lumea stie ca sunt a lui Mararu…cum a obtinut aprobari?Poate ne spun cei de la DNA sau SRI,cei care nu sunt in solda interlopilor din Piatra Neamt…bineinteles.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate