Piatra-Neamț/Foto: nu doar semafoarele leșină ci și stâlpii…să fie bucuria încetării restricțiilor la mijloc?

0

Din când în când mai apelăm și la puțin umor, nu știm să fi făcut vreodată rău nimănui. Toate ca toate dar în aceste momente pompierii nemțeni intervin pentru degajarea unui stâlp în Piatra-Neamț, pe strada Eroilor.

N.Red: Și al doilea pare să piardă lupta cu gravitația.

Circulați cu prudență!

La ora 09:45, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul că pe strada Eroilor din municipiul Piatra Neamț au căzut doi stâlpi de electricitate.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul Piatra Neamț (o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD), IPJ,  IJJ,  Poliția Locală Piatra Neamț și Delgaz Grid.
Ajunși la locul solicitării, pompierii au găsit doi stâlpi căzuți, un stâlp era căzut peste un autoturism staționat, iar altul pe carosabil.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor, după care au intervenit pentru îndepărtarea celor doi stâlpi de electricitate.

ISU Neamț

Primăria Piatra-Neamț a transmis:

În această dimineață doi stâlpi de iluminat public de pe Strada Eroilor din Piatra-Neamț au cedat, căzând pe carosabil și peste două autoturisme. Din fericire nu au existat victime, fiind înregistrate doar pagube materiale. Reprezentanți de la serviciile specializate din Primărie au fost prezenți în scurt timp la fața locului pentru a evalua situația în teren. Menționăm faptul că cei doi stâlpi se află în proprietatea Delgaz Grid. Așteptăm organele competente să finalizeze cercetările și să prezinte un raport referitor la cauzele și circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Pentru a preveni apariția unor situații similare pe viitor, Primăria Piatra-Neamț va solicita în scris instituțiilor care au în proprietate stâlpi (Delgaz Grid, SC Luxten, Consiliul Județean Neamț) să facă în cel mai scurt timp verificări privind rezistența, viabilitatea și gradul de uzură al acestora. Punctual se fac astfel de solicitări ori de câte ori serviciul specializat din cadrul Primăriei sau chiar cetățenii sesizează potențiale situații de risc.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate